Regels en voorwaarden

Algemene voorwaarden voor deelname

 Door inschrijving gaat u akkoord met de voorwaarden voor deelname:

  1. Deelname aan de Dijkloop is geheel voor eigen risico en verantwoording
  2. Na inschrijving via de website ontvang je direct nadat de inschrijving succesvol is afgerond per e-mail een bevestiging van deelname. De kosten voor deelname kunnen via ideal worden overgemaakt naar het rekeningnummer in de bevestigingsmail. Pas nadat het bedrag is ontvangen is de inschrijving definitief.
  3. Je kunt je startbewijs 4 april ophalen bij de rietschoot tussen 17:00 uur en 18:00 uur Mocht dit niet lukken dan kan je op zondag 5 april vanaf 09:00 uur tot een half uur voor de loop waarvoor je bent ingeschreven, je startbewijs ophalen bij De Rietschoot, Saskerstraat 22, 1831 CR Koedijk.
  4. De organisatie aanvaardt geen verantwoordelijkheid wanneer (een deel van) het evenement afgelast of aangepast moet worden. Het inschrijfgeld wordt in dat geval niet terugbetaald.
  5. Wijzigen van persoonlijke gegevens met betrekking tot de inschrijving kan tot een week van te voren worden doorgegeven.
  6. Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, foto, video etc. voor promotiedoeleinden van de Dijkloop of de sponsors van de Dijkloop zonder daarvoor een vergoeding te ontvangen.
  7. Het gebruik van een chip is verplicht voor alle afstanden.
  8. De chip is bevestigd aan de achterkant van het startnummer en tijdregistratie zal plaatsvinden door middel van deze chip.
  9. De chip is eenmalig te gebruiken en hoeft na afloop niet ingeleverd te worden.